Počet položek: 0 0,00 CZK

Využití sloupků systému CSB - NATURBLOK

Nenechte si hyzdit svůj plot dalšími nevkusnými doplňky, vyberte si systém, který obsahuje všechny potřebné prvky.

Pokud plánujete rekonstrukci plotu či opěrných a okrasných zídek, určitě je dobré myslet dopředu i na další prvky, které budou součástí plotového systému. Určitě je vhodné myslet, kam umístit například schránku, zvonek, antoníčka nebo pohon posuvné brány. 

Řešení v podobě plastových boxů nevypadá na novém plotu moc vkusně a navíc je i náchylné na poškození. Mnohem pohodlnější řešení je zabudovat jednotlivé prvky přímo do betonového plotu. Oplocení pak vypadá celistvě a nehyzdí ho další nestejnorodé prvky.

Jednoduchým systémem, který je ideálním řešení pro zabudování všeho důležitého, je CSB - NATURBLOK. Nejen, že stavba z tohoto betonového stavebního systému je velmi snadná, navíc díky vícero rozměrově různých kamenů, lze plot či zeď přizpůsobit dle požadavků stavby. S CSB - NATURBLOKem vytvoříte také zdi nejen rovné ale i do oblouku také velmi přirozeně lze navázat schodišťovými stupni ze stejného materiálu.

Pro stavbu vyšších zdí je možné použít stavební systém CSB - NATURBLOK EDIT. Který je vizuálně totožný, ale díky dutinám umožňuje libovolné armování. 

Inspirace pro využití betonových sloupků plotu

Jak již bylo napsáno, tento systém je elegantním řešením nejen pro poštovní schránky, kdy vaše pošta zůstane v suchu a na svém místě. Do sloupku lze přidat pouze dvířka schránky.

Další možností je přidání zvonku či intercomu, či osvětlení. Díky snadné manipulaci s kameny lze do jednotlivých kamenů vyříznout potřebné otvory pro tyto komunikační prvky. Pokud zabudujete intercom dostatečně hluboko, bude opět chráněn proti dešti či sněhu.

Kreativitě se meze nekladou a šikovný řemeslník i domácí kutil může využít prostory sloupku plotu například pro krmítko pro ptáky. Ti pak oživí vaši zahradu.

Využití sloupků systému CSB - NATURBLOK - 781345 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace