Počet položek: 0 0,00 CZK

Park inspirace Litoměřice

Líbí se Vám naše výrobky a chcete si je před zakoupením na vlastní oči prohlédnout? Přijďte se podívat na naši novou výstavní plochu v areálu Zahrady Čech.

Výstavní plocha je veřejně přístupná v zimním období od 1.10. do 30.4. každý den včetně sobot a nedělí od 8:00 do 18:00 h. V letním období od 8:00 do 20:00 h. viz. plánek.

Upozornění: Do poloviny března může být vstup na výstaviště omezen. Aktuální informace vám může poskytnout pan Jan Osoba na čísle 735 722 963.

Do areálu není možné vjíždět autem, proto je nutné zaparkovat u vchodu V2. u objektu kanceláří Zahrady Čech a k výstavce dojít pěšky.

Před naplánováním cesty si na oficiálních stránkách Zahrady Čech ověřte, zda se právě nekoná výstavní akce. Pro plánování návštěvy pro rok 2018 využijte kalendář akcí Zahrady Čech 2018 [PDF, 9 MB]. V době 3 dnů před zahájením, 3 dnů po ukončení výstavní akce a v době výstav, je možné výstavní plochu navštívit jen po dohodě s provozovatelem Zahrady Čech. Neváhejte nás kontaktovat na čísle: +420 473 030 400 a rádi Vám poradíme a zajistíme potřebné povolení.

Mapa parku inspirace


Mapa Park inspirace CS-BETON v Litoměřicích

Pro návštěvu Parku inspirace využijte Vchod V2, který se nachází u sídla společnosti.

Jak se do parku dostanete?

Pokud přijíždíte z centra Litoměřic, dáte se na křižovatce ulic Na Kocandě a Na Vinici doprava a projedete kolem bývalých kasáren na konec ulice. Zde po levé straně je hlavní budova Zahrady Čech přes jejíž vchod je výstavní park přístupný. Pokud se k nám vydáte ze směru od České Lípy, pojedete ulicí Českolipská a na stejné křižovatce zahnete doleva. Cesta k hlavní budově Zahrady Čech je zvýrazněna na mapě níže.

Navigace do Parku inspirace na Zahradě Čech

Zdroj: mapy.cz, křižovatka Na Kocandě a Na Vinici (obrázek vlevo), hlavní budova Zahrady Čech na konci ulice (obrázek vpravo) - touto budovou projdete do areálu a pokračujete dále k Parku inspirace.

Adresa Zahrady Čech

Na Vinici 948/13
412 01 Litoměřice

 

 Park inspirace Litoměřice - 781337 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace