Počet položek: 0 0,00 CZK

Navštivte naši vzorovou plochu

Naše vzorová plocha Vám nabízí inspiraci a dlažbu na dotek.

Ať už hledáte nápady, nebo určitý výrobek položený přímo na ploše - naše vzorová zahrada v Ledčicích u Prahy Vám nabízí inspiraci a dlažbu na dotek. Zkoušejte a porovnávejte, který z našich výrobků nejvíce odpovídá Vašim představám. Naši spolupracovníci Vám budou rádi nápomocni.

Vzorové zahrady

 

 

Dlažba na dotek

Dívat se, cítit a inspirovat se ve vzorových zahradách Semmelrock

Když si chceme koupit nové šaty, tak považujeme za samozřejmost, že si vyzkoušíme šatů hned několik, abychom zjistili, zda se v nich cítíme dobře a abychom měli srovnání. To, co je v textilním průmyslu běžné, můžete zkusit také v Semmelrocku. Doporučujeme předem sjednat termín s některým z našich zaměstnanců, abychom pro Vaše dotazy měli dostatek času. Využijte možnosti podívat se, porovnat a dotknout se dlažby zda odpovídá Vaší představě. Semmelrock Vám přináší inspiraci na ztvárnění teras, chodníčků, náměstí či jiných ploch. U nás naleznete i doplňky k produktům formou palisád nebo schodů.

Na nově zbudované vzorové zahradě v Ledčicích u Prahy prezentujeme celou řadu našich výrobků a jejich kombinací, a to s cílem přinést Vám možnost zhlédnutí našich produktů ve větší expozici. Pokud hledáte něco neobvyklého, jedinečného a moderního, zcela jistě to u nás naleznete. Vzorová plocha je přístupná 24 hodin denně, 365 dní v roce.



Odpovědi na Vaše otázky, tipy a technické triky získáte u našich spolupracovníků. 

 

SEMMELROCK STEIN+DESIGN Dlažby, a.s.

Ledčice 235, 277 08 Ledčice
GPS: 50°20'42.379"N, 14°16'24.889"E

Vzorová plocha je přístupná 24 hodin denně, 365 dní v roce.
Zákaznický servis od pondělí do pátku:
duben - říjen: 7.00 - 17.00 hod
listopad - březen: 7.00 - 15.30 hod
Tel.: +420 315 636 701-4
 

 

Navštivte naši vzorovou plochu - 781331 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace