Počet položek: 0 0,00 CZK

Chtěli bychom mít pěknou, zdravou, udržovanou zahradu.

Chtěli bychom mít pěknou, zdravou, udržovanou zahradu. Bohužel nejsme moc zdatní zahradníci, nemáme čas vybírat, co je pro kterou rostlinu vhodné. Dá se použít něco univerzálního?

V tomto případě doporučujeme použít velmi oblíbený, dobře prodávaný AGRO Zahradnický substrát s aktivním humusem. Je vynikající pro výsadbu a pěstování květin, zeleniny, okrasných keřů, ovocných stromů i mobilní zeleně, a to ve skleníku, na záhoně, zahradě a v mobilních kontejnerech. Substrát navíc obsahuje oblíbené hnojivo KRISTALON na 6 týdnů a soubor živin VITALITY KOMPLEX pro vitalitu a regeneraci rostlin.

Nezapomínejte na další výživu. Vhodným hnojivem pro celou zahradu je AGRO Zahradnické hnojivo s guánem a mořskými řasami. Toto univerzální bezchloridové granulované hnojivo obsahuje vysoké dávky živin ve formě okamžitě přijatelné pro rostliny, působící až 2 měsíce. Toto unikátní hnojivo je obohacené o přírodní hnojivo GUANO, což představuje zdroj dobře přijatelného fosforu. Obsažené mořské řasy jsou zdrojem minerálních látek a růstových hormonů pro vyšší stimulaci klíčení, prokořeňování a růst.

Chtěli bychom mít pěknou, zdravou, udržovanou zahradu. - 781366 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace