Počet položek: 0 0,00 CZK

Ochrana dlažby CLEAN PROTECT PLUS

Předpokladem u venkovní betonové dlažby je, že se čas od času ušpiní a o to častěji, pokud je použita například jako vjezd do garáže, garážové stání či v pergole okolo grilu. Chtěli jsme vám usnadnit práci a proto vybrané dlažby nabízíme s povrchovou úpravou CLEAN PROTECT PLUS.

Co vlastně CLEAN PROTECT PLUS je? Jedná se o speciální výrobní technologii, která spočívá v několika různých krocích jejíchž výsledkem je uzavření nášlapné plochy kamene tak, aby nevstřebávala tekutiny. Nečistoty nebo pigmenty obsažené v různých tekutinách či látkách na dlažbě neulpívají. Stačí je pouze setřít a dlažba je zase čistá. Přečtěte si více a vyberte si svou dlažbu s CPP!

Již při přípravě betonové směsi jsou přidány speciální příměsi, které jsou součástí celého procesu. Dalšími kroky je ošetření nášlapné plochy betonové dlažby také v několika krocích, při níž jsou na dlažbu nanášeny ochranné chemikálie, které se spojí s přísadami obsažené v betonové směsi a odstartují tím chemický proces, díky čemuž je tato ochrana obsažena nejen na povrchu a tím je výrazně dlouhodobější nežli povýrobní impregnace. Další vítaným efektem je zvýraznění kresby barevných mixů.

Čištění dlažby s CPP

Jak již bylo zmíněno, snahou této ochrany je, aby bylo zabráněno vsáknutí kapalin, nečistot či dalších látek na bázi olejů do dlažby, kde čištění dlažby zabere delší dobu. U dlažby s touto ochranou stačí nečistoty jednoduše setřít navlhčeným hadrem než skvrna zaschne.

Alternativou k povrchové úpravě CLEAN PROTECT PLUS je impregnace volně dostupnými prostředky. Zde je však nutné upozornit, že impregnace se musí provádět pravidelně a to oproti CLEAN PROTECT PLUS, kde ochrana dlažby je hloubková a výrazně trvalejší.

Dlažba s ochranou CPP

Ochrana je již znát na první pohled. Oproti klasické dlažbě je tento povrch lesklejší a nechá prostoupit výraznosti barevného provedení dlažby.

Dlažba s ochranou CLEAN PROTECT PLUS:

  • CSB - VALENCIA - kombinace šesti kamenů umožňuje vytvoření velmi kreativních skladebných možností.
  • CSB - CORTILA - kombinace tří stejně širokých kamenů umožňuje vytvořit vizuálně zajímavé plochy.
  • CSB - GRAND HISTORI - díky reliéfnímu povrchu navozuje dojem historické dlažby. Její užití se však hodí i pro moderní stavby.
  • CSB - LEGANTO - velkoplošná dlažba téměř metrové délky zaujme především svými jednoduchými a teplými barevnými tóny.

 

 

Ochrana dlažby CLEAN PROTECT PLUS - 781346 -

Vložit komentář

Jméno
Email ( email není zveřejněn )
Váš příspěvek   ( Fotky můžete vložit po odeslání příspěvku. )
opiště kód
antispam
     Více informací

Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookie. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie.   Další informace